Elektro og automasjon

Elektriker tjenester fra A-Å

PSW Power & Automation tilbyr alt av elektriker tjenester for hus, leiligheter og industri/ næringsbygg og holder til både på Ågotnes/ Bergen og Mongstad. Våre elektrikere har lang og bred erfaring med arbeid i alle størrelser, ute som inne, små og store prosjekter og vi leverer elektro materiell av beste kvalitet fra ledende produsenter. Ta kontakt med en av våre elektrikere for uforpliktende befaring så kan vi skreddersy gode og tekniske løsninger tilpasset ditt behov. PSW Power & Automation er medlem av elektriker kjedene  Norgeseliten og ELKO Boligpartner.

Elbil lader

En elbil hjemmelader er den sikreste måten å lade på. Ved å installere en smart elbil lader vil ladingen være mer effektiv og sikrere enn via vanlig stikkontakt i tillegg til at bilen lades når strømmen er billigst. Langvarig lading av elbil ved hjelp av vanlige stikkontakter kan i verste fall utløse brann. PSW Power & Automation leverer sikre og effektive elbil ladere for:

  • Offentlig infrastruktur
  • Elbil ladeparker for parkering, borettslag og bedrifter
  • Elbil ladebokser

Vi forhandler alle typer elbil ladere og kan hjelpe deg med å finne riktig løsning. Det finnes etter hvert mange hjemmeladere på markedet med både fint design og smarte løsninger.

Vi har fast lav pris på elbil lader fra kr. 12.990,- inkludert montering. Våre erfarne elektrikere monterer laderen raskt og effektivt. Kontakt oss så finner vi den lade løsningen som passer best for deg.

Solcelle energi

Solen er den største og reneste energikilden vi har og er verdens raskest voksende energikilde. PSW Power & Automation er en erfaren leverandør av solenergisystemer, med lokasjon på Sotra/Bergen og Mongstad, som kan gi deg forslag og prisoverslag til alle typer bygg. 

Vi har god erfaring med etablering av solcellepaneler bl.a. på egne bygg og leverer kun kvalitetspaneler fra IBC Solar, Europas ledende aktør innen solenergi. Vi tilbyr 15 års produktgaranti og 25 års effektgaranti. Last ned vår brosjyre nederst på siden for priseksempler.  Finn ut hvor mye strøm du kan spare på ditt eget hustak.

Fordeler med solenergi:

  • Miljøvennlig energiproduksjon
  • Produksjon av strøm selv på overskyede dager
  • Grønn og utslippsfri strøm, miljøgevinst etter to år
  • Energi kan selges tilbake til nettet
  • Jo dyrere strømmen er – jo mer sparer du
  • Helsort design

Kvalitet, kompetanse og service

PSW Power & Automation sitt mål er at du som kunde blir fornøyd.  Våre erfarne elektrikere er opptatt av å finne de beste løsningene for deg, uansett om det er en enkel stikkontakt, et helt hus eller et næringsbygg som skal installeres.

Inspirasjon til nye muligheter og spennende løsninger finner du i Glødmagasinet

Enovatilskuddet er en rettighetsbasert støtteordning for private husholdninger. Formålet med ordningen er å gi privatpersoner et initiativ til å gjennomføre tiltak for å bedre energibruken i egen bolig. Tiltaket må være startet, gjennomført og betalt av deg som privatperson. Vi har elektrikere som kan hjelpe deg med å gjøre boligen din mer økonomisk.

SØK STØTTE FRA ENOVA