Salgsingeniør solcelleanlegg

PSW Power & Automation leverer komplette løsninger innen elektrifisering og fornybar energi. Vi har de siste årene utviklet flere nye produkter og tjenester innen kraftoverføring til energisektoren for offshore, marine og landbasert industri. Vårt mål er å bli anerkjent som en verdensledende leverandør innen elektriske kraft systemer.

Med utvikling og vekst kommer behovet for flere kloke hoder – og nå trenger vi din ekspertise. Vi ser etter deg som har lyst å være en viktig medspiller med ansvar for salg og utarbeidelse av tilbud på solcelleanlegg med tilhørende batteriløsning for industri og næring. Hovedoppgaven din vil være å kartlegge nye muligheter, oppsøkende salg og prosjektere solcelleanlegg basert på kundens behov. Vi har utviklet batteriløsninger for solcelleanlegg som kan bidra til å optimalisere energiforbruket for alle typer bygg. Dette er et stort satsingsområde for oss.

Du har engasjement for faget ditt og ser løsninger der andre ser utfordringer. Vi har en dynamisk organisasjon med korte kommunikasjons- og beslutningslinjer og et arbeidsmiljø vi er veldig stolte av. Hos oss vil du få stor innflytelse på egen arbeidshverdag.

Noen av områdene du vil jobbe med:

  • Oppsøkende salg av solcelleanlegg
  • Ivareta og utvikle eksisterende kundeportefølje
  • Utarbeide tilbud og følge opp kunde
  • Prosjektere og planlegge solcelleanlegg med tilhørende batteriløsning
  • Bidra med videreutvikling av solcelleanlegg og andre energiløsninger

Ønskede kvalifikasjoner

Vårt ønske er du har god teknisk innsikt og gode kommunikasjonsevner. Gjerne erfaring fra salg, prosjektgjennomføring, bygg, elektro eller andre relevante disipliner.

Elkraft ingeniør med bachelor/mastergrad eller Fagskole ingeniør. Manglende formell utdannelse kan kompenseres med fagbrev og erfaring innen ingeniør arbeid.

PSW Power & Automation har hovedkontor og produksjonsfasiliteter på Ågotnes, tilknyttede kontorer i Bergen i tillegg til avdeling på Mongstad.